Badrumsbesiktning

Badrumsbesiktning

Badrumsbesiktning

Vi är certifierade besiktningsmän via Kiwa.
Att låta någon göra en badrumsbesiktning när du renoverar ditt badrum. Kan vara skillnaden på en vattenläcka eller en dröm att njuta av.

Hur vi utför en badrumsbesiktning

Beroende på vilket skede du väljer att vi kommer in i projektet så jobbar vi på lite olika sätt. Om vi kommer in tidigt i projektet alltså till exempel efter rivning så kan vi vara med och rekommendera lösningar. Vi kan också mäta upp så det inte finns fukt i underliggande konstruktioner. Kommer vi in efter att tätskiktet är monterat och fallspackling är gjord så kollar vi fallet mot golvbrunnar, går igenom tätskiktet på väggarna inklusive alla genomföringar både på vägg och golv. Om vi besiktigar efter färdig entreprenad så tittar vi på plattsättarens egenkontroller och kontrollerar plattsättningen samt montering av inredning, målning, och elarbete så det är gjort enligt gällande normer och regler.

Typer av besiktning

När vi gör en badrumsbesiktning eller våtrumsbesiktning så kan du välja på om vi ska göra ett eller två besök. Alltså ett besök efter att tätskiktet är monterat och ett besök när entreprenaden är klar eller bara när entreprenaden är klar.

Fast pris på badrumsbesiktningar

Vi lämnar fast pris på besiktningar priser Vi jobbar i hela Västra Götaland, Göteborg, Alingsås, Lerum, Partille, Vårgårda, Herrljunga, Sätila, Bollebygd, Borås, Kungsbacka, Kungälv mm BKR http://bkr.se GVK http://gvk.se

Take a peek inside our Wonderworld
badrumsbesiktning

Badrumsbesiktning av tätskikt

badrumsbesiktning

Badrumsbesiktning färdig entreprenad